Tényleg szét kell választanunk a kettőt? Nem lehet olyat, hogy az egészséges életmódra való törekvésem/ törekvésed közepette dolgozzunk is? Szerintem lehet.

Ez az üzlet nem arról szól, hogy regisztrálj 5000 Ft-ért aztán várd a sült galambot, vagy kezdd el tukmálni a termékeket és az üzletet.

Arról szól, hogy HA AKARSZ AZ EGÉSZSÉGEDRE FIGYELNI, mert immunrendszert akarsz erősíteni, vagy mert magas a vérnyomásod, sok a gyomorsavad, vagy kemoterápián estél át, vagy mert csak belátod, hogy nem tudsz annyi zöldséget és gyümölcsöt megenni, hogy megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag kerüljön a szervezetebe és ezért szükséged van táplálék kiegészítőkre.

Ha belátod, hogy nem mindegy milyen szappant, fogkrémet, sampont, tusfürdőt egyéb kozmetikumokat használsz, menyire mérgezed vele a szervezeted és a környezeted és eljutsz arra a pontra, hogy kipróbálj számodra új termkeket.

Nem kell egyszerre mindent lecserélni, ha nem futja rá a családi kassza. Az 5000 Ft-os regisztrációs díjjal azonnal törzsvásárlói áron jutsz minden termékhez. A vásárolt termékekért pontokat kapsz. Havi 100 pont után pedig jutalékot. De nem kell a pontokat vadásznod. Lehetsz te csak simán törzsvásárlói is. Élvezheted a termékek nyújtotta előnyöket így is.

Csak kóstold meg a ganodermás kávét, fogyaszd kúra szerűen, pl. 1 hónapig ne igyál másfajta kávét. Hidd el érezni fogod a különbséget.

Ha viszont pénzt is szeretnél belőle, mert másodállásként tekintesz rá, vagy mert az a célod, hogy másoknak is megmutasd ezt a nagyszerű lehetőséget, akkor érdemes a pontokra is hajtani.

Így a saját és családod egészségére való odafigyeléssel még pénzt is kereshetsz. Mondd el minél több embernek a termék tapasztalataidat, segíts másoknak is egészségük megörzésében, vagy helyre állításában, add meg a lehetőséget, hogy kiegészíthessék bevételi forrásaikat.

Iratkozz fel a hírlevélre és tudj meg többet a termékekről és az üzletről.